Indgangsriste

indgangsriste_2.jpgIndgangspartiet ved ethvert byggeri skal præsentere sig smukt og harmonisk, og samtidig opfylde de praktiske funktioner – som at forhindre indslæbning af snavs, udjævne højdeforskel m.m. Vores indgangsriste opfylder alle disse betingelser, og vil med deres funktionelle opbygning og harmoniske design glide smukt ind i helhedsbilledet.

Standardprogram samt specialløsninger

PcP. indgangsriste lagerføres i mere end 90 forskellige størrelser og udformninger. således at de fleste behov kan dækkes, men indgangsriste fremstilles også i individuelle mål og design - også til konkurrencedygtige priser.

indgangsriste_3.jpgMateriale

Standardmaterialet er varmforzinket stål 240 YP, men PcP.s indgangsriste fremstilles også i aluminium og rustfrit stål.

Indgangsriste er gitterriste

En indgangsrist består af bærestave, som ligger i spændets retning, og fyldestave, som ligger på tværs af bærestavene. Fyldestave, hvis højde kan være mindre end bærestavenes, presses ned i specialformede, udlokkede false i bærestavene under stort tryk. Denne operation binder de forskellige stave sammen i et gitter.

Kantprofil

indgangsriste_1.jpgSom afsluttende kanter og for at stabilisere, forsynes en indgangsrist med en kantprofil på siderne. Der hvor kantprofilerne mødes i en indgangsrist hjørner svejses kanterne indvendig for yderligt at stabilisere risten. Endvidere svejses et passende antal stave til kantprofilet.

Tilbehør

Indgangsriste tilbydes med mange forskellige beslag, murankre, hængsler, rammer og faste ben. For at øge skridsikkerheden kan en indgangsrist leveres med savtakkede stave.

• Stilbare alu-ben
• Hængsler
• Indstøbningsankre
• Fodplader
• Tyverisikring
• Børster
• Kantforstærkning

Klik og find vores produkter indenfor gitterriste

Brug for hjælp?

Pladeriste
Profilriste
Plankeriste
Hulriste

Billige gitterriste
Indgangsriste

Køreriste

Trappetrin
Lejdertrin
Stødtrin
Svejsetrin

Rækværk
   Følg PcP. på Facebook   Følg PcP. på LinkedIn   Følg PcP. på YouTube   Følg PcP. på Twitter   Følg PcP. på Google+

PcP. A/S    ·   Sverigesvej 2-4   ·   DK-7480 Vildbjerg   ·   Tlf.: +(45) 97 13 12 00   ·   E-mail: info@pcp.dk   ·   Fortrolighedspolitik