Hulriste

Hulriste er riste med huller i - optrukne huller for skridsikkerhed og nedpressede huller for dræning. Hulriste er en stor del af PcP.s store program af sikkerhedsriste. Hulriste betegnes derfor også som sikkerhedsriste. PcP. bidrager med flere typer af hulriste til industri og byggeri og alle vores produkter lever op til gældende Eurocodes, standarder og normer.

Hulriste til gangveje og trapperHulrist til gangveje og trapper

Ni forskellige typer af hulriste med forskellige egenskaber præger PcP.s program af hulriste. Vores populæreste hulrist er Type O2™. ø9 mm optrukne huller samt ø5 mm nedpressede huller kendetegner en hulrist Type O2™. Risten anvendes typisk ved boligbyggeri og erhvervsbyggeri - på gangveje og trapper. God skridsikkerhed, dræning og styrke karakterisere en hulrist Type O2™.

Hulriste til industriHulriste til industri

En af PcP.s foretrukne hulriste til industrien er hulriste Type O3™. I forhold til en hulrist Type O2™, kendetegnes Type O3™ ved større optrukne og nedpressede huller. En hulrist Type O3™ produceres derudover i 3 mm materialetykkelse der øger belastningsevnen. Hulriste Type O3™ anvendes overalt på gangveje, trapper og adgangsveje til maskiner i industrien.

Flammehæmmende hulriste

Hulriste til transformatorstationerBlandt PcP.s hulriste der løser mere specielle formål, er flammehæmmende riste Type LHD. En hulrist Type LHD har et mindre antal huller end vores andre typiske hulriste, som bevirker en luftgennemgang på mindre end 5%. Derfor egner Type LHD som en brandhæmmende rist ved for eksempel transformatorstationer. Anvendes også som varmeskjoldsdæk i flammetårne på boreplatforme.

Klik og se flere hulriste

Brug for hjælp?

Pladeriste
Profilriste
Plankeriste
Hulriste

Billige gitterriste
Indgangsriste

Køreriste

Trappetrin
Lejdertrin
Stødtrin
Svejsetrin

Rækværk
   Følg PcP. på Facebook   Følg PcP. på LinkedIn   Følg PcP. på YouTube   Følg PcP. på Twitter   Følg PcP. på Google+

PcP. A/S    ·   Sverigesvej 2-4   ·   DK-7480 Vildbjerg   ·   Tlf.: +(45) 97 13 12 00   ·   E-mail: info@pcp.dk

Cookie policy   ·   Privacy policy   ·   Terms of use