Profilriste

profilriste_profiler.jpgPcP. har speciale i at designe og producere profilriste til mangeartede formål indenfor industri og byggeri. Vores specialløsninger indenfor profilriste suppleres med et stort standardprogram. Vores specialister sidder klar til at rådgive dig om din næste løsning indenfor profilriste. Se produktprogram i sikkerhedsriste.

Overfladetyper

Flerartede overfladetyper karakteriserer vores program indenfor profilriste. I mange situationer anvendes profilriste istedet for gitterriste, fordi profilriste løser mange af de krav der stilles i henhold til eurocodes, standarder og normer.

Profilriste til gangveje

Typiske profilriste er PcP.s O riste. Profilriste Type O2™ og O3™ anvendes særligt indenfor industrien samt byggeriet. Vi leverer sikkerhedsriste til blandt andet adgangsveje, gangarealer, reposer og platforme og sikkerhedstrin til ligeløbstrapper og spindeltrapper.

Panel profiler

En profilrist kendetegnes ved profilerede paneler sammensvejst til en hel profilrist. PcP. fremstiller paneler med forskellige profiler. Udover en standard profil, kan en profilrist også leveres med for eksempel dråbeformet profil, indbukket profil eller ombukket Achil profil. Achil profilen anvendes typisk til vores program af sikkerhedstrin.

Udskæring i profilrist

En profilrist skal normalt deles omkring udskæringer, der ligger mit i ristedækket. Så er det muligt at montere eller udskifte ristene efter at byggeriet er færdiggjort. Ved større eller specielle udskæringer kan det være nødvendigt at forstærke en profilrist eller lægge ekstra understøtning ind.

Materialer

Vi leverer profilriste i forskellige materialer. Profilriste i stål, højstyrke stål, rustfrit stål, cor-ten stål eller profilriste i aluminium. Mulighederne er mange og vha. vores specialister finder vi frem til den rette løsning.

Klik og læs mere om sikkerhedsriste

Brug for hjælp?

Pladeriste
Profilriste
Plankeriste
Hulriste

Billige gitterriste
Indgangsriste

Køreriste

Trappetrin
Lejdertrin
Stødtrin
Svejsetrin

Rækværk
   Følg PcP. på Facebook   Følg PcP. på LinkedIn   Følg PcP. på YouTube   Følg PcP. på Twitter   Følg PcP. på Google+

PcP. A/S    ·   Sverigesvej 2-4   ·   DK-7480 Vildbjerg   ·   Tlf.: +(45) 97 13 12 00   ·   E-mail: info@pcp.dk

Cookie policy   ·   Privacy policy   ·   Terms of use