Projekter - Riste og trin

PcP.s leverer ofte riste og trin som totalløsninger. Vores standardprogram og specialprodukter kan tilpasses ethvert byggeri - fleksibiliteten er i top. I menuen til venstre kan du løbende finde inspiration og se PcP.s udvalgte projekter.

PcP.s totalløsninger bygger på filosofien om merværdi. Hver enkelt medarbejder er specialister indenfor lige netop deres felt – vores viden og kompetencer kommer alt sammen dig til gode. Rådgivning, udvikling, beregning og produktion er alle vigtige processer, men PcP.s største opgave er, at du føler tryghed under og efter forløbet. Vi lever nemlig af at levere skridsikre løsninger til dig.

PcP.s varierede produktprogram spænder fra gitterriste og sikkerhedsriste, til blandt andet, trin, rækværker, stilladsplanker, slisker, perforerede plader, trådvæv og strækmetal. Derfor finder vores produkter anvendelse i en lang række forskellige brancher og anvendelsesområder.

Igennem standarder og normer, som EN 14122, EN 1991 og offshoreindustriens NORSOK, stilles der krav til emnernes egenskaber. Egenskaber som f.eks. valg af materiale, bæreevne og konstruktion. Fælles for alle PcP.s produkter er at de opfylder de standarder og normer der er gældende.

Brug for hjælp?

Pladeriste
Profilriste
Plankeriste
Hulriste

Billige gitterriste
Indgangsriste

Køreriste

Trappetrin
Lejdertrin
Stødtrin
Svejsetrin

Rækværk
   Følg PcP. på Facebook   Følg PcP. på LinkedIn   Følg PcP. på YouTube   Følg PcP. på Twitter   Følg PcP. på Google+

PcP. A/S    ·   Sverigesvej 2-4   ·   DK-7480 Vildbjerg   ·   Tlf.: +(45) 97 13 12 00   ·   E-mail: info@pcp.dk

Cookie policy   ·   Privacy policy   ·   Terms of use