Markthal - Fødevaremarked

Markthal Rotterdam 3 EDIT

 

Markthal Rotterdam 10 EDIT

 

Markthal Rotterdam 1 EDIT   Markthal Rotterdam 7 EDIT

 

Markthal er det første indendørs marked i Holland. Det er et sted, placeret i hjertet af Rotterdam, hvor god mad og unik livsstil samles i en spektakulær bueformet bygning.

På grund af nye europæiske lovgivninger, blev udendørs salg af, for eksempel, fisk kød og ost mødt med strengere krav. Det fik byen, Rotterdam, til at sætte et ambitiøst projekt igang den 19. november 2009: Byggeriet af det mest unikke fødevaremarked i verden.

Siden færdiggørelse i 2014, og selvom det er et moderne marked, så møder boderne stadig udfordringer med at overholde miljø- og arbejdsmiljølovgivningen.

I øjeblikket leverer PcP. nye gitterriste til alle bodernes udhæng. Riste som ikke tillader at støv ophobes og som møder kravene til luftgennemstrømning og solafskærmning.

- Vi har erstattet konkurrenternes riste i omkring en-tredjedel af alle markedsboderne og resten skiftes løbende, fortæller René Westeneng, Area Manager i Holland.

PcP. blev udvalgt til opgaven på grund af vores tekniske viden og store erfaring i kundetilpassede løsninger til solafskærmninger.

- Hvis du nogensinde rejser til Rotterdam, så gør dig selv den tjeneste at besøge Markthal. Ikke kun for at shoppe, men også for at se verdens største kunstværk, der dækker 11000 m² indenfor i bygningen.

Brug for hjælp?

Pladeriste
Profilriste
Plankeriste
Hulriste

Billige gitterriste
Indgangsriste

Køreriste

Trappetrin
Lejdertrin
Stødtrin
Svejsetrin

Rækværk
   Følg PcP. på Facebook   Følg PcP. på LinkedIn   Følg PcP. på YouTube   Følg PcP. på Twitter   Følg PcP. på Google+

PcP. A/S    ·   Sverigesvej 2-4   ·   DK-7480 Vildbjerg   ·   Tlf.: +(45) 97 13 12 00   ·   E-mail: info@pcp.dk

Cookie policy   ·   Privacy policy   ·   Terms of use