4000 m² sikkerhedsriste til råolieterminal

PcP. har leveret 4000 m² sikkerhedsriste Type O3™ til Sim spa. Leverancen indgår i en udvidelse af råolie­terminalen i Fredericia, så terminalen fremover kan modtage og behandle olieproduktion fra Hejre-feltet i Nordsøen. De 4000 m² ristedæk implementeres i terminalens platforme og tårne.

Hejre-feltet realiseres i perioden 2014-2016, der markerer en ny æra i den danske del af Nordsøen. Det er den største investering i Nordsøen i nyere tid og vil give et markant løft til Danmarks status som selvforsynende inden for olie og gas.

Sikkerhedsriste Type O3™ kendetegnes ved ø14 mm oppressede og ø8,5 mm nedpressede huller lagt i et kvadratisk mønster i 3 mm materiale. Type O3™ anvendes indenfor alle grene af industrien, hvor der stilles krav til skridsikkerhed og styrke. De op- og nedpressede huller giver profilet et uovertruffet højt styrke/vægt forhold. Sikkerhedsriste Type O3™ kan udføres i et utal af kombinationsmuligheder, mht. bredde, højde, længde og profiludformning.

 

Raolieterminal 1   Raolieterminal 2
     
Raolieterminal 3   Raolieterminal 4
     
Raolieterminal 5   Raolieterminal 6
Brug for hjælp?

Salgschef
Lars-Ole Schmidt | 40 93 00 99

PcP. A/S
Sverigesvej 2-4
DK-7480 Vildbjerg

Pladeriste
Profilriste
Plankeriste
Hulriste

Billige gitterriste
Indgangsriste

Køreriste

Trappetrin
Lejdertrin
Stødtrin
Svejsetrin

Rækværk
   Følg PcP. på Facebook   Følg PcP. på LinkedIn   Følg PcP. på YouTube   Følg PcP. på Twitter   Følg PcP. på Google+

PcP. A/S    ·   Sverigesvej 2-4   ·   DK-7480 Vildbjerg   ·   Tlf.: +(45) 97 13 12 00   ·   E-mail: info@pcp.dk   ·   Fortrolighedspolitik