Rækværk

rækværk som værn og faldsikringMed Guardrail rækværk kan du med få valg opbygge et unikt rækværk, der både kan installeres vandret og på trapper. Klik og læs mere om vores produkter indenfor rækværk.

Nemt at montere

Guardrail rækværk er nemt og enkelt at installere og der skal ingen svejsninger til at samle et Guardrail rækværk. Fodbeslag er som standard svejst på fra fabrikken og lige til at montere på konstruktionen.

Godkendt rækværk

Vores Guardrail rækværk er fremstillet og godkendt efter DS/ISO 14122-3 og DS/EN 1990 og imødekommer langt de fleste krav til belastning og styrke.

Balustre

Der tilbydes forskellige typer af balustre til at opbygge et rækværk. En, to eller tre rørgennemgange - vandret eller skråstillet - gør vores rækværkssystem yderst fleksibelt.

Rækværk på tageFodbeslag

Med otte forskellige typer fodbeslag, der enten leveres direkte fra lager eller fremstilles efter bestilling, er det muligt at skræddersy et rækværk der passer nøjagtigt til dine behov. Alle fodbeslag svejses derefter på balustrene fra fabrikken.

Skjulte samlinger

Med skjulte samlinger fremtoner et Guardrail rækværk og værn som en helhed. Beslagene monteres nemt indeni i rørene med pinol skruer.

Låger, afslutninger og gelænderudfyldning

Vores standard program indeholder to typer låger i fuld højde samt halv højde, mens der findes flere typer af afslutninger. Derudover tilbyder vi et bredt udvalg af gelænder udfyldninger i gitterriste og perforerede plader.

Klik og læs mere om Guardrail rækværk

Brug for hjælp?

Pladeriste
Profilriste
Plankeriste
Hulriste

Billige gitterriste
Indgangsriste

Køreriste

Trappetrin
Lejdertrin
Stødtrin
Svejsetrin

Rækværk
   Følg PcP. på Facebook   Følg PcP. på LinkedIn   Følg PcP. på YouTube   Følg PcP. på Twitter   Følg PcP. på Google+

PcP. A/S    ·   Sverigesvej 2-4   ·   DK-7480 Vildbjerg   ·   Tlf.: +(45) 97 13 12 00   ·   E-mail: info@pcp.dk

Cookie policy   ·   Privacy policy   ·   Terms of use