Lejdertrin

lejdertrin_1.jpgPcP. bidrager med to typer af lejdertrin. Sikkerhedstrin og gittertrin. Vi har et massivt standardprogram i lejdertrin og lagervarer der sikrer dag-til-dag levering. Derudover kan vi løse enhver form for specielle ønsker indenfor lejdertrin - stadig til konkurrencedygtige priser.

Lejdertrin i aluminium og stål

PcP. kan fremstille lejdertrin i flere materialer. Højstyrkestål HSS420™ er blandt flere ståltyper, som også inkluderer rustfrit stål eller rustfast stål. Lejdertrin i aluminium anvendes ofte når der stilles krav om korrosionsbestandighed og lav vægt.

Lejdertrin til trapper

Lejdertrin leveres med endestykker, så trinnet er lige til at montere på trappevangerne. Derudover tilbyder PcP. også lejdertrin der kan svejses direkte på trappevangerne.

lejdertrin_2.jpgSkridsikre lejdertrin

Med et stort program af skridsikre lejdertrin - sikkerhedstrin - kan PcP. levere lejdertrin til ethvert formål indenfor byggeri og industri. Flere overfladetyper, med optræk, sikrer at du finder de helt rigtige skridsikre lejdertrin.

Lejdertrin Type O2 Achil

Dette sikkerhedstrin er blandt de mest populære trin overhovedet indenfor skridsikre lejdertrin. Udover optrækket og dræningshuller, byder Type O2 Achil på høj styrke ved hjælp af omrullede forkanter og bagkanter. Omrullede forkanter beskytter ligeledes hæle og akillessene.

Lejdertrin af gitterriste

Vi laver også lejdertrin af af gitterriste. PcP.s lejdertrin af gitterriste - gittertrin - udemærker sig ved god dræningsevne og mulighed for at vælge mange maskestørrelser. Vores program af gittertrin byder også på skridsikre forkanter og savtakkede bære- og fyldstave.

Se stort udvalg af trin

Brug for hjælp?

Pladeriste
Profilriste
Plankeriste
Hulriste

Billige gitterriste
Indgangsriste

Køreriste

Trappetrin
Lejdertrin
Stødtrin
Svejsetrin

Rækværk
   Følg PcP. på Facebook   Følg PcP. på LinkedIn   Følg PcP. på YouTube   Følg PcP. på Twitter   Følg PcP. på Google+

PcP. A/S    ·   Sverigesvej 2-4   ·   DK-7480 Vildbjerg   ·   Tlf.: +(45) 97 13 12 00   ·   E-mail: info@pcp.dk

Cookie policy   ·   Privacy policy   ·   Terms of use